Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trendwatch Security

18 januari @ 11:30 am - 5:00 pm

Gratis

Op 18 januari stappen we samen in de boeiende wereld van cybersecurity tijdens de langverwachte tweede editie van Trendwatch Security. Graag nodigen we jou hiervoor uit!
Ben jij nieuwsgierig naar de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity? Wil jij de bruisende nieuwe generatie securityspecialisten ontmoeten? Heb je zin om jouw kennis te delen met gelijkgestemden? Als jouw antwoord driemaal “ja” is, wacht dan niet langer en meld je snel aan!

Programma:
11:45 Inloop
12:00 Alumni/Werkveldlunch Cyber Security
Tijdens deze lunch verkennen we samen de invloed van NIS-2, Generative AI en automatisering in de IT. We werpen een blik op de toekomst van cybersecurity en bespreken de relevante aansluiting van de HBO-ICT opleiding op de arbeidsmarkt.
13:30 Keynote Trends in Security – Evelien Bras
Evelien Bras, de Cyberkoningin van de haven, deelt in haar keynote de nieuwste trends in security. Als directeur van stichting FERM versterkt ze de cyberveiligheid van de Rotterdamse Haven. Met ‘The Cyber Partners’ ontwikkelt ze een platform voor mkb’ers om snel een geschikte beveiligingsaanbieder te vinden. Als voorzitter van CYRA werkt ze samen met certificerende instanties en multinationals om bedrijven cyberweerbaar te maken volgens de Europese NIS-2 richtlijn.
14:45 Spotlight op onze Applied IT Security studenten
Ontdek waar onze studenten de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest. Een boeiende inkijk in de innovatieve projecten die onze studenten hebben ondernomen.
15:30 Bezoek de beursvloer Winnovation
Laat je inspireren door de presentaties van derde- en vierdejaars HBO-ICT studenten die trots hun projecten van het afgelopen half jaar presenteren. Een unieke kans om de creativiteit en vakkundigheid van onze studenten te bewonderen.
16:00 Borrel
Praktische informatie
Donderdag 18 januari van 11:45 tot 17:00 uur
In gebouw X, 1.77
Adres: Hogeschool Windesheim, Campus 2, 8017 CA Zwolle
Kosten: Gratis!