Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitaal aan de Bak MKB Nederland Regio Zwolle

31 oktober 2023 @ 3:30 pm - 9:00 pm

Of je nou een dienstverlener bent, een maakbedrijf of een zorginstelling: digitale technologie is dé manier om betere kwaliteit te leveren, efficiënter te werken en je medewerkers een fijnere werkdag te bezorgen.

Om je daarmee op weg te helpen, organiseren we samen met ruim 20 partners Slim Digitaal aan de Bak: een informatieve, informele middag die jou helpt om je werk een boost te geven met de nieuwste digitale technologie.

De partners en vooraanstaande sprekers geven je tijdens dit gratis event de tools en kennis die je nodig hebt om direct slim digitaal aan de bak te kunnen.

Slim Digitaal aan de Bak is een gezamenlijk initiatief waarmee zij ondernemers, managers en studenten willen helpen de wereld van digitalisering te verkennen en te gebruiken. Want iedereen begrijpt dat digitaliseren cruciaal is, maar niet iedereen weet waar te beginnen. Welke tools zijn geschikt voor jou? En hoe zet je ze effectief in?

Jacco Vonhof (MKB Nederland), Anke den Ouden (Microsoft) en Lotte de Bruijn (NL Digital) praten met Milou van Elburg over  kansen, maar ook risico’s, die op je liggen te wachten in de digitale wereld. Keynote spreker: Michael Kimmijser – Small, Medium & Corporate Business Lead van Microsoft praat je bij over de digitale ruggengraat van het MKB: Kansen en uitdagingen.

In de breakout-sessies laten onze partners je de nieuwste technologieën en tools zien. Wil je meteen aan het werk? Dan helpt het Call to Action plein je ter plekke met praktische handvatten voor het digitaliseren van je bedrijfsprocessen.

Iedereen is welkom als deelnemer aan dit event. Om balans te houden in de relatie bedrijfsleven tot student is er een 

maximum gesteld voor deelname van studenten van 1/3 van het totale bezoekers aantal. 

Gegevens

Datum:
31 oktober 2023
Tijd:
3:30 pm - 9:00 pm
Site:
https://slimdigitaalaandebak.digitaldistrictzwolle.nl/

Locatie

Lumen Hotel & Events
Zwolle, Nederland + Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *